Binnenkort online, twee unieke podcasts; Over ‘de dood’ en over ‘geld

Het wordt een mooie zomer bij EditieGroeneHart.nl. Vooral dankzij al onze volgers en natuurlijk het team vrijwilligers dat zijn schouders onder ons team zet. We werken hard om iedere keer opnieuw vriend en vijand te verrassen met mooie en nieuwe uitzendingen die we online plaatsen op onze website, YouTube en gelijknamige Facebookpagina.

Daar komen binnenkort drie hele mooie podcasts bij, waarvan we er alvast twee kunnen onthullen.

Het gaat altijd over geld!
Budgetcoach Caroline Hertog uit Waddinxveen gaat voortaan twee keer per maand de verfrissende podcast maken ‘Het gaat altijd over geld!’,  waarin zij tips en trucs deelt over hoe jij je huishoudboekje gezond kan houden.

Caroline woont in Waddinxveen en had in 2017 het gevoel dat ze op een keerpunt stond. Haar dochters waren oud en wijs genoeg om niet meer naar de sport gebracht en gehaald te worden, waardoor er meer ruimte ontstond voor nieuwe uitdagingen. Vanuit haar functie waarin ze de salarisadministratie en HR-ondersteuning bij een bedrijf deed, begreep ze dat cijfertjes helemaal haar ding waren. Maar haar interesse ging vooral uit naar de mensen achter de cijfertjes en dat smaakte naar meer. Caroline besloot om een opleiding tot budgetcoach te doen.

Haar doel is om je te laten ontdekken dat je op een luchtige, ontspannen manier met je financiële situatie kan omgaan, als je maar leert keuzes te maken en kaders te stellen. Dat geeft rust en ruimte. Ook binnen de relatie.

Caroline gaat haar tips vanaf begin juni met ons delen.

Caroline Hertog

Dood gaan we allemaal 
Van het een over naar een heel ander openhartige en bijzondere podcast. Uit onderzoek blijkt dat ruim een op de drie mensen nooit praat over de dood, terwijl van welke kant je het ook bekijkt; We krijgen er allemaal mee te maken.  Familie, gezinsleden, vrienden en geliefden van wie we afscheid moeten nemen en ook voor onszelf heeft het leven onvermijdelijk een einde. 

Cora Postema uit Nieuwerbrug pakt voor ons de bijzondere uitdaging op, om in haar podcast ‘Dood gaan we allemaal’ open en eerlijk over dit onderwerp te praten met haar gasten. Jaren geleden begon zij als mantelzorger een blog te schrijven, waarin ze schrijft hoe ze samen met haar partner Wim, die ernstig gehandicapt raakte na een herseninfarct, haar best deed om de eigen regie over hun leven te houden. 

In ‘Dood gaan we allemaal’ bestaan geen taboes en wordt niet alleen gesproken over de dood, maar ook over ziek zijn, ieder keer een beetje moeten inleveren en hoe het is om de regie over je leven te verliezen.  

Soms met een traan, maar ook met een lach. Vanaf begin juni online. 

Cora Postema

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter