Goud voor de barbecueworst van Keurslager Kamerling


Door • Digitale Bodegraafse Krant 

Tijdens de landelijke barbecueworstkeuring heeft de vakkundige jury de barbecueworst van Keurslager Kamerling uit Bodegraven uitgebreid gekeurd.

De vakjury concludeerde unaniem dat deze ambachtelijke barbecueworsten van hoge kwaliteit is en heeft dat bekroond met een score van 2x 100 punten. Dit is de maximale score! En dat betekent goud voor beide BBQworsten. Zowel de Naturel als de met Bodegraafse kaas variant zijn met goud bekroond!

Mischa Kamerling met de gouden barbecueworst

De lekkerste smaak
Bij Keurslager Kamerling is de barbecueworst altijd een hardloper als het barbecueseizoen is begonnen, de klanten zijn er gek op! Daarom besteden ze veel aandacht aan het productieproces van de barbecueworsten. Ze werken met de beste grondstoffen en ze weten ook precies wat er in de barbecueworsten gaat. Zo kunnen ze altijd de lekkerste smaak garanderen! Het is een echt streekproduct geworden omdat wij gebruik maken van Bodegraafse kaas. Dit geeft een bijzonder romig effect aan de worst!

De barbecue kan aan
De voorjaarszon laat zich al geregeld zien. Dus volgens Keurslager Kamerling is het nu écht tijd om de barbecue aan te steken voor een heerlijke barbecueworst. Maar bij slechter weer kunnen deze natuurlijk ook heerlijk in de pan gebakken worden.

Kom proeven tijdens de BBQ-worstproeverij a.s. Zaterdag!
Bent u benieuwd naar de winnende barbecueworst van Keurslager Kamerling? Dan bent u a.s. zaterdag in het bijzonder van harte welkom in de slagerij in de Kerkstraat in Bodegraven om te proeven. A.s. Zaterdag zal Mischa “De worstmaker” de hele dag de bekroonde BBQ worsten laten proeven! Daarnaast hebben wij deze week een bijzondere aanbieding 2x 4 BBQ worsten voor maar € 7,50 (combineren is uiteraard toegestaan).

Natuurlijk hebben we nog een veel ruimer barbecueassortiment in onze toonbank liggen. Om iedere barbecue tot een succes te maken!” aldus de trotse ondernemers.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter