Nazaneem heeft haar fietscertificaat behaald

Buurtsportcoach Lisette, van Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk, heeft mevrouw Nazaneem meerdere weken fietsles gegeven. Waar de eerste fietsmeters werden gemaakt binnen de hekken van een voetbalkooi, breidde zich dit al spoedig uit naar oefeningen op de weg.

Via Welzijn Onze Bodegraven kwam de fiets-aanvraag binnen. Via de één op één fietslessen leerde Nazaneem veilig fietsen onder begeleiding van buurtsportcoach Lisette. Buiten de fietslessen om heeft mevrouw ook samen met haar man geoefend. Maandag 23 mei was het zo eindelijk zo ver; Nazaneem had haar fietsexamen! En met succes!

Nazaneem vertelt zelf: “Ik vind het fietsen erg leuk. Ik ben blij dat ik dit nu kan om zo gemakkelijker op andere plekken te komen en meer activiteiten te kunnen ondernemen”. Ze zal de eerste tijd met haar man blijven fietsen om zo (nog) zelfverzekerder te worden in het verkeer.

Wil jij leren fietsen? Sport en Welzijn feliciteert Nazaneem met het behalen van haar fietscertificaat! Veel veilige fietskilometers gewenst! Wil jij ook leren fietsen? Neem contact met ons op via buurtsportcoach@senw-br.nl. Dan sturen wij u door naar Welzijn Onze Zorg, onze partner die de fietslessen coördineert  

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter