Geen prijzen op Raw Diamonds gala, maar smaakt wel naar meer

Zaterdag 21 mei is Sportcentrum ReBo met een grote groep afgereisd naar Almere voor het Raw Diamonds XVI gala o.l.v. Remy Bonjasky. Ezra Slappendel vocht zijn eerste jeugdpartij.

De eerste ronde was even inkomen, de tweede ronde ging gelijk op en de derde ronde was overduidelijk voor Ezra. Knap hoe hij zich niet liet kennen, doorzetten en zijn energie goed doseerde. Helaas draaide de partij uit op verlies, maar desalniettemin is Team ReBo ongelooflijk trots op hem!

Aan het einde van de avond was de beurt aan Yesper Schouten, hij vocht na een lange stilte een C-Partij en had een flinke schare fans verzameld. Yesper deed zijn bijnaam ‘The Wizard’ eer aan en deelde een aantal technisch zeer sterke stoten en trappen uit. Hij zette door en gaf niet op, hield zijn hoofd omhoog en vocht zichzelf helemaal leeg. Ook voor Yesper eindigde de partij helaas in verlies, maar voor de korte voorbereidingstijd die hij had, heeft hij echt gestreden als een leeuw! Diep respect voor deze partij! Hoofd omhoog en op naar het volgende gala! 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter