Miss Montreal rockt Gouda Open Air

Gouda Open Air is op dreef, want het vijfde evenement is bekend! Op vrijdag 8 juli rockt Miss Montreal het Goudse publiek en ze laat zich niet tegenhouden door de wind en de regen. Samen met RONDÉ en Nick Klyne staat zij op het podium voor een wervelend optreden!

Anderhalve week feest
Van 30 juni t/m 10 juli zorgt Gouda Open Air voor anderhalve week feest in Gouda. Van donderdag t/m zondag zijn er allerlei evenementen te beleven in het Groenhovenpark. 30 juni opent De Jeugd van Tegenwoordig Gouda Open Air met een knallend concert. Daarna volgen 1 juli het Brandalarm Festival (15+), op 2 juli het Kaas & Couscous Festival, op 7 juli Racoon en op 8 juli Miss Montreal. 

Het idee voor Gouda Open Air ontstond in coronatijd. “We wilden eigenlijk al onze eigen gemiste evenementen inhalen,” vertelt mede-eigenaar van MASS Events Gerben Roskam. “Anderhalve week lang leuke dingen doen, dat is toch kicken?”

Wervelend optreden van Nederlandse topartiesten
Het is 2008 als Miss Montreal (Sanne Hans) haar eerste single ‘Just A Flirt’ uitbrengt. Acht Albums en minstens zo veel Top-10 noteringen later is de Hardenbergse een gevestigde naam binnen de Nederlandse muziekindustrie. Met hits als ‘Hoe’ (ft. Nielson), ‘Till The Sun Comes Up, A Millon Ways’ en de cover van ‘Door de wind’ heeft de zangeres prachtige platen op haar naam staan.

Miss Montreal is bovendien niet alleen. De vierkoppige Nederlandse indiepopband RONDÉ rijgt al zes jaar hoogtepunten aan elkaar met hits en mooie optredens. In 2021 kwam RONDÉ’s nieuwe album ‘Hard To Say Goodbye’ uit, waarvan de titelsong al meer dan 22 miljoen keer gestreamd is. Daarnaast maakt Nick Klyne zijn opwachting. Deze small-town boy slaat sinds 2018 succesvol solo zijn vleugels uit. Met zijn eerste single ‘Rain On Your Parade’ doet hij denken aan Sam Smith meets The Weeknd meets Hozier.

Meer Gouda Open Air
De volgende evenementen maakt de organisatie in de loop van komende weken bekend. Houd de Instagram, Facebook en Twitter van Gouda Open Air in de gaten voor de volgende aankondigingen. Of kijk regelmatig op www.goudaopenair.nl.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter