Wie wordt de nieuwe burgemeester van Bodegraven-Reeuwijk?

De verkiezingen zijn voorbij, het nieuwe college staat op het punt om het bordes op te stappen, de volgende grote vraag gaat onze gemeente de komende maanden bezighouden: Wie wordt de nieuwe burgemeester van Bodegraven-Reeuwijk?

Na het vertrek van Christiaan van der Kamp vorig jaar besloot de commissaris van de Koning Jaap Smit de sollicitatieprocedure uit te stellen tot na de gemeenteraadsverkiezingen en werd Erik van Heijningen benoemd als waarnemend plaatsvervangend burgemeester

De gemeenteraad speelt een belangrijke rol in deze zoektocht en Smit was van mening dat nieuwe politieke verhoudingen in een vers gekozen raad een beter startpunt vormen voor de zoektocht naar een nieuwe burgmeester voor de gemeente en hoewel de commissie die van start zou gaan met het vaststellen van de profielschets werd deze onverrichte zaken weer naar huis gestuurd.

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk zoekt een nieuwe burgemeester!
Dit keer mogen ook inwoners mee praten welke eigenschappen en kwaliteiten de nieuwe burgemeester moet hebben en dit kan door een anonieme korte enquête in te vullen die tot 31 mei online staat. De resultaten worden opgenomen in de profielschets van de nieuwe burgemeester van gemeente Bodegraven-Reeuwijk, die op 9 juni a.s. wordt besproken in de gemeenteraad.

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk wordt hierin begeleid door bureau Bestman ∙ Bestuur & Management.

Wil je ook laten weten wat je belangrijk vindt? https://bit.ly/3wntNZO

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp