Vrijwilligers SAM bijgepraat over nieuwste technologische snufjes binnen wijkverpleging

Maandag 16 mei jl. zijn de vrijwilligers van SAM die zich bezig houden met het afleggen van 70+ Huisbezoeken door Margriet van Rooijen van de Vierstroom en Yanick van de Ven van Mobile Care, bijgepraat over de inzet van technologische hulpmiddelen binnen de wijkverpleging. 

Een van de doelen van het 70+ Huisbezoek is bewoners informeren over preventieve maatregelen die kunnen worden genomen om zo lang mogelijk comfortabel en zelfstandig te thuis te blijven wonen.  De kennis die in deze bijeenkomst is aangereikt, komt de vrijwilligers dus goed van pas.

Aan het eind van de bijeenkomst waren de vrijwilligers erg enthousiast:  ‘Ik had deze informatie graag veel eerder gehad, ik kan genoeg mensen bedenken die hier iets aan zouden kunnen hebben’. ‘Ik neem deze kennis zeker mee bij het afleggen van de 70+ huisbezoeken. Wat is er veel mogelijk zeg!’

Wilt u ook een 70+ Huisbezoek? Aanvragen kan kosteloos bij SAM Welzijn via de mail:  info@samwelzijn.nl of het telefoonnummer 0172- 614 500, voor extra informatie zoek contact met Marjolein Waagmeester, sociaal makelaar, tel: 06-30849203, mail:  m.waagmeester@samwelzijn.nl.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp