Nieuwe werkwijze Raadhuisweg en Zoutmansweg

Vanwege de veiligheid en de snelheid van werken wordt de oorspronkelijke manier van werken bij de herinrichting van de Raadhuisweg aangepast.

Vanaf eind januari wordt er gewerkt aan de Zoutmansweg en de Raadhuisweg in Reeuwijk-Brug. De werkzaamheden voerde aannemer Bunnik Groep uit in een halve rijbaanafzetting, waarbij fietsers in twee richtingen over de halve rijbaan kunnen fietsen. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden op deze manier bleek dat het te druk bleef om het werken met een halve rijbaanafzetting veilig genoeg te kunnen uitvoeren. Om ongewenste situaties te voorkomen, is de werkwijze nu aangepast. Het voordeel daarvan is wel dat er op deze nieuwe manier in meer werkvakken tegelijkertijd gewerkt kan worden.

Afsluiting Raadhuisweg
Sinds 5 mei is de Raadhuisweg gedurende de dag afgesloten voor het verkeer. Dit betekent dat er, behalve voor aanwonenden, geen doorgaand verkeer meer mogelijk is tussen 7 en 16 uur. Voor fietsers is een omleidingsroute ingesteld (via o.a. de Einsteinstraat en Koningin Wilhelminastraat). De kruisingen met de Nieuwdorperweg, Henri Dunantlaan en Groen van Prinstererlaan blijven voorlopig open voor verkeer. Tot er aan die kruispunten zelf gewerkt wordt, kunt u daar nog wel oversteken.

Op de Bouwapp en via www.bodegraven-reeuwijk.nl/reeuwijk-raadhuisweg-zoutmansweg blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen en vindt u kaartjes met de routes die voor u beschikbaar blijven.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter