Zorgpartners staat Voedselbank en Non-Foodbank Gouda bij

Op maandag 9 mei overhandigde Dick van Duijn, voorzitter van de Stichting Goede Doelen Zorgpartners Midden-Holland, een cheque aan de Voedselbank Gouda e.o. en een aan de Non-Foodbank. Dick van Duijn: “We weten zeker dat deze cheques goed ingezet kunnen worden door zowel de Voedsel- als de Non-Foodbank in Gouda.”

Beide goede doelen ontvingen een cheque van 2500 euro. Namens de Voedselbank Gouda nam scheidend penningmeester Andries Joling een cheque in ontvangst. Andries Joling: “Bedankt voor deze bijdrage. Wij zijn erg verheugd met deze gift, die wij gaan inzetten voor cliënten die van zeer weinig moeten rondkomen. Dit maakt het voor ons eenvoudiger om onze cliënten van gezonde en meer gevarieerde maaltijden te voorzien.” Daarnaast nam voorzitter Klaas Bolt namens de Non-Foodbank de cheque in ontvangst.  

Zorgpartners vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de maatschappij. In de eerste plaats door het bieden van goede zorg- en dienstverlening aan cliënten. Daarnaast steunt Zorgpartners via haar Stichting Goede Doelen twee projecten; de Voedsel- en Non-Foodbank dichtbij en het Kibogora hospitaal in Rwanda ver weg. Op onze Stichting Goede Doelen website lees je hier meer over.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter