Corneille expositie in het Groene HartHuys in Bodegraven

Werken van de bekende kunstenaar Corneille zullen vanaf zaterdag 21 mei te zien zijn in het Groene HartHuys in Bodegraven.

De expositie is mogelijk gemaakt door De Knikker uit Alphen aan den Rijn. Hun showroom met keukens en badkamers wordt versierd met kunstwerken van verschillende kunstenaars. Corneille is één van deze kunstenaars en veel van deze werken worden nu in het Groene HartHuys geëxposeerd.

Corneille, één van de oprichters van de Cobra beweging, staat bekend om zijn kleurrijke werken. Dit is ook terug te zien in de expositie. Naast kunstwerken zijn er ook boeken, beelden en andere werken in te zien en te koop. Hiervoor heeft Dingeman van Leeuwen uit Boskoop zorg gedragen. Dingeman is een echte kunstliefhebber. Zijn leeftijd is geheim, maar het is niet geheim dat hij zich al heel veel jaren begeeft in de kunstwereld. Heel veel kennis heeft hij opgedaan en zelfs ook in de persoonlijke contacten met vele kunstenaars, zo ook met Corneille. Dingeman zal tevens een lezing verzorgen over Corneille tijdens de eerstevolgende ArtPub in het Groene HartHuys.

U bent van harte welkom op de Corneille expositie die loopt van zaterdag 21 mei t/m 29 juni. Het Groene HartHuys is gevestigd in de Bouwsteeg 6 te Bodegraven en is geopend op dinsdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. Alle kunstwerken en diverse andere artikelen zijn te koop. Voor meer info: www.hetgroeneharthuys.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter