Verzorg een lekkere en gezonde maaltijd voor een klein bedrag

Op woensdag 25 mei wordt budgetkoken georganiseerd. Het moment om een lekkere, maar ook gezonde maaltijd op tafel te zetten voor een klein bedrag. Deze activiteit vindt plaats in Rijngaarde 1 Bij SAM. Om 17:00u bent u van harte welkom. 

Voor 3 euro per persoon (exclusief kopje thee/koffie) zetten jullie gezamenlijk een lekkere en gezonde maaltijd op tafel. Jullie bedenken wat jullie gaan eten, doen de benodigde boodschappen, gaan gezamenlijk koken en daarna is het tijd om de heerlijke maaltijd gezamenlijk op te gaan eten. Budgetkoken is kostenbewust en geeft ruimte voor sociaal contact en om elkaar te ontmoeten. Kook gezellig mee, maak een praatje en geniet van een heerlijke maaltijd.  

Meer informatie en aanmelden? Stuur een mailtje naar het volgende mailadres:  6001622@mborijnland.nl  

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter