Officiële kaartverkoop voorstellingen 1672Nu! Zwammerdam van start

Op zaterdag 14 mei ontving de heer Kees van Velzen tijdens het culturele evenement “We beginnen vast!” in Zwammerdam de eerste twee kaartjes voor het toneelstuk1672Nu! uit handen van Jonkvrouw Margaretha en aap Sharp, twee figuren uit het toneelstuk.

Hiermee werd het startsein gegeven voor de kaartverkoop van dit bijzonder historische theaterstuk waarbij het hele dorp wordt betrokken.

Tijdens de voorstelling zullen de scenes op verschillende locaties in Zwammerdam plaatsvinden. Het publiek wordt tijdens de verplaatsingen begeleidt door een gids die u onderweg extra informatie geeft over het Rampjaar 1672 en wat dit betekende voor de bevolking van Zwammerdam.

Kaarten reserveren en bestellen via de website
De website van 1672Nu! is inmiddels gelanceerd. Op deze website kunt u alle informatie over de voorstellingen, de cast, zangers, muzikanten en het productieteam vinden, maar ook hoe u kaartjes kunt reserveren voor de voorstellingen.

De kaarten kosten € 10,- per stuk en kunnen besteld worden via het contactformulier op de website. Per voorstelling zijn er maximaal 100 kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij! www.1672nuzwammerdam.streekfestival.nl/

Voorstellingen 1672NU! Zwammerdam

  • Woensdag 22 juni 19:30 Try-out
  • Vrijdag 24 juni 19:30 Première
  • Zaterdagmiddag 25 juni 14:00
  • Zaterdagavond 25 juni 19:30
  • Zondagmiddag 26 juni 14:00

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter