Danstalenten van Codarts Rotterdam te zien in evertshuis

Op zaterdag 21 mei komen de topdanstalenten van Codarts Dance Company naar het Evertshuis. Net als voorgaande jaren brengen ze het nieuwste op hedendaags dansgebied. Speciaal voor dansscholen uit de regio Bodegraven-Reeuwijk biedt het Evertshuis een speciale kortingsactie. 

Van Jiří Kylián tot Hans van Manen, beroemde choreografen hebben de afgelopen jaren werk laten zien tijdens ‘Talent On The Move’. Dit is het jaarlijkse tourneeprogramma van de virtuoze en veelzijdige topdanstalenten van Codarts Dance Company, dé internationale hotspot voor eigentijdse dans. 

Van zowel solo’s, duetten, groepsdansen, bestaand repertoire van internationale topchoreografen, als nieuwe choreografieën van aanstormende talenten, die speciaal voor de dansers van Codarts zijn gecreëerd. Kortom een aanstekelijke, hartverwarmende show op het hoogste niveau, waarbij de passie en energie van het podium afspat. 

Beeld: Sjoerd Derine

De jaarlijkse tournee langs verschillende theaters van ‘Talent On The Move’ is een gezamenlijk initiatief van het Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam. Holland Dance programmeert het hele jaar door vooraanstaande nationale en internationale dansproducties en eigen voorstellingen en projecten. Codarts Rotterdam heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot één van de meest vooraanstaande opleidingsinstituten voor eigentijdse dans in Europa.

Talent on the Move 2022 op zaterdag 21 mei begint om 19:00 uur in het Evertshuis. Een kaartje kost € 19,00 / € 15,00 is de speciale kortingsprijs voor dansscholen. Voor meer info stuur dan even een mailtje naar communicatie@evertshuis.nl. Kijk voor het volledige programma en reserveren van tickets op  www.evertshuis.nl

Praktische informatie Talent on the Move 2022

DATUM Zaterdag 21 mei 2022

AANVANG 19.00 uur (LET OP! aanvangstijd is eerder dan normaal)

ENTREE € 19,00 / € 15,00 kortingsprijs voor dansscholen

LOCATIE Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter