Avond4daagse Bodegraven-Reeuwijk 2022!

Het wandelfeest van het jaar: de Avond4daagse! De inschrijving voor de Avond4daagse Bodegraven-Reeuwijk 2022 is inmiddels open. Deze editie van de Avond4daagse vindt plaats van dinsdag 31 mei t/m vrijdag 3 juni 2022.

Voor elke wandelaar is er een afstand, namelijk: 2, 5 of 10 km. De laatste editie liepen er ruim 700 mensen mee. Men genoot van de mooie routes en onderweg werden de deelnemers getrakteerd op wat lekkers door diverse sponsoren. De organisatie is alweer enkele maanden bezig om ook dit jaar weer mooie routes uit te zetten in de verschillende dorpskernen. Het zullen dus beslist weer vier mooie dagen worden.

NIEUW: XS-route
Naast de gebruikelijke afstanden van 5 of 10 kilometer, die dagelijks gelopen kunnen worden, is er sinds dit jaar een afstand bijgekomen: de XS-route. Elke dag zal er een route van ongeveer 2 kilometer zijn voor de hele kleintjes, onze senioren en alles daar tussenin, voor een ieder waarvoor 5 kilometer net te ver is.

Deelnemers kunnen naar de website www.senw-br.nl. Daar is een link naar de online-inschrijving. Er is ook gedacht aan de wandelaars die graag mee willen doen, maar niet iedere avond kunnen. Er zijn ook dagkaarten beschikbaar! Kortom, er kan door iedereen worden deelgenomen, zowel individueel als in groepsverband!

Programma

 • Dinsdag 31 mei: Reeuwijk-Brug
  Start/Finish: Zalencentrum de Brug
 • Woensdag 1 juni: Reeuwijk-Dorp
  Start/Finish: Voetbalvereniging RVC’33
 • Donderdag 2 juni: Driebruggen/Waarder
  Start/Finish: Voetbalvereniging WDS
 • Vrijdag 3 juni: Bodegraven
  Start/Finish: Raadhuisplein

Inschrijven
Deelnemers kunnen zich online inschrijven voor dit wandelevenement in de regio. Deelname aan de Avond4daagse is tijdens de voorinschrijving € 6,50 voor vier avonden. Eén avond meewandelen is € 5,00, inclusief dag medaille. Meer informatie is te vinden op de website www.senw-br.nl.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter