Duizenden bezoekers bij Goedhart Motoren

Goedhart Motoren is vanaf deze week één van de grootste motorzaken van de Europa. Woensdag 4 mei was de Grande Opening en sindsdien zijn er al vele duizenden motorliefhebbers komen kijken.

Tijdens het openingsfestijn gaf Goedhart Motoren een gratis lot bij bestedingen boven de 100 euro weg. De loten zijn ook los te koop voor 5 euro. Er is kans p maar liefst zes prijzen, waaronder als 1e prijs een Yamaha Ténéré t.w.v. €12.099,-. Loten zijn in te leveren tussen woensdag 4 en zondag 8 mei 2022. Notaris L.T. ter Wal zal de trekking op 8 mei aan het einde van de middag live verrichten.

De zaak in de afgelopen wintermaanden compleet verbouwd tot een Megastore. De vorig jaar geopende Outlet Store is verbonden met de showroom waardoor Goedhart Motoren van 4.000 naar 6.000 vierkante meter is gegroeid. De kledingwinkel is groter dan ooit. Door de uitbreiding is er extra ruimte gemaakt voor de merken Aprilia, Vespa, Piaggio en Moto-Guzzi. Van het laatst genoemde merk is Goedhart sinds februari dealer. Nieuw is ook de speciale ruimte voor het afleveren van motoren.” 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter