Kunstmarkt in het Evertshuis

In de foyer van het Evertshuis in Bodegraven organiseert de KunstKring Bodegraven-Reeuwijk op zaterdag 14 mei van 11.00 – 17.00 uur een gezellige Kunstmarkt. 

Ben je op zoek naar een kunstwerk of wil je gewoon allerlei kunstvormen ontdekken in een gemoedelijke sfeer, kom dan langs! Ruim 30 lokale kunstenaars laten zien wat zij de afgelopen tijd hebben gemaakt. Tijdens de Kunstmarkt spreek je met de kunstenaars over hun inspiratie en talent.

Ruimtelijk werk, olieverf- of acryl schilderijen, fotografie, kunst met textiel, sieraden of zijdeverven, vaardige vingers hebben de mooiste kunstzinnige hebbedingen gemaakt. Tijdens de Kunstmarkt kan je natuurlijk iets van jouw gading aanschaffen. Het is uiteindelijk een markt, maar dan wel een heel bijzondere. 

Er is gezellige muziek van de bekende saxofonist Robert Lamme en in Grand Café Bij Everts is altijd ruimte voor een drankje en een lekkere lunch. Sommige kunstenaars geven in het nieuwe seizoen workshops en tijdens de kunstmarkt leggen zij uit wat de mogelijkheden zijn. Laat je inspireren en ontdek ook jouw eigen creatieve kant.
Toegang tot de Kunstmarkt is gratis.


Evertshuis Bodegraven, zaterdag 14 mei van 11.00 tot 17.00 uur.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter