Prijzenregen voor Heres

Afgelopen zaterdag 23 april deed de selectie van Heres mee aan het Turn2Win toernooi in Sommelsdijk.  De onderbouw mocht voor de allereerste keer in actie komen.

Normaal gesproken trainen de turnsters voor trajecten die zij in meetmomenten laten zien. Voor deze wedstrijd hebben zij de oefenstof van de middenbouw geleerd, niveau 6. Het was een superleuke, gezellige maar ook spannende dag om in een rustige omgeving op een prettige wijze wedstrijdervaring op te doen. Iedereen werd beloond met een mooie medaille, want meedoen is belangrijker dan winnen!

Ook de middenbouw kwam in actie. In niveau 6 werd Demi 3e en Mexime 4e met maar 0,05 verschil van elkaar. De andere turnsters kwamen uit in niveau 5. Tara werd 1e, Karina 2e en Joy 3e. Daarnaast kregen ook alle andere turnsters een mooie medaille omdat ook zij prachtige oefeningen hebben laten zien!

Bij de bovenbouw kwam als eerste Tess in actie in supplement E. Met een prachtige overslag over de pegasus werd zij 5e in het eindklassement. Daarna was het de beurt aan Iris, Dewi en Fleur. Iris liet een prachtige brugoefening zien met twee kippen en behaalde totaal een 6e plek. Dewi werd met haar prachtige betoverende vloeroefening totaal 3e. Fleur behaalde een 1e plaats mede dankzij haar stabiele en mooie uitstraling op balk. Als laatste op de dag was Mandy aan de beurt. Zij behaalde een 2e plek, door op alle onderdelen boven zichzelf uit te stijgen. 

Een geslaagde dag voor alle turnsters. Iedereen ging naar huis met een mooie medaille en diploma. Ook kregen zij een prachtige bloem van de leiding als symbool dat iedereen bij elke wedstrijd weer een beetje groeit!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp