Junioren in top 10 van Nederland

DIGITALEBODEGRAAFSEKRANT

Op 9 april vond in zwembad de Vrolijkheid in Zwolle de NJK synchroonzwemmen plaats. BZ&PC werd vertegenwoordig door de zes zwemsters Marije Koot, Feline Ewalds, Maike van Vliet, Felicia Leemburg, Megan Amling en Isabel van den Hoeven.

De wedstrijd begon in de ochtend met een figurenwedstrijd, waarbij de zwemsters individueel vier verschillende figuren moesten zwemmen. Aan de hand van de uitslag van de figurenwedstrijd werd bepaald welke tien ploegen hun uitvoeringen mochten laten zien. Met een tiende plek voor BZ&PC mocht ze haar kür laten zien.

In vol ornaat met showbadpak, kroontje, waterproof make-up en een met gelatine bijeengehouden knot mochten de zwemsters op de klanken van “Jersey Boys” laten zien waar ze afgelopen periode uren op getraind hebben.  Met het puntenaantal dat ze met de uitvoering bij elkaar wisten te zwemmen klommen de meiden maar een 9e plek.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp