Doordeweeks avontuur levert helaas geen punten op voor VSTS Heren 1

Op donderdag 7 april speelde Kraan en Roos Constructie VSTS heren 1 in Utrecht tegen Switch HS2 zijn 19e competitiewedstrijd van het seizoen. Met al 4 verloren wedstrijden op rij waren de mannen toe aan een goed resultaat. De mannen waren ruim op tijd aanwezig en werd er ontspannen opgewarmd. Om strak 21.30 werd de eerste bal geserveerd.

Heren 1 zat vanaf het begin af aan goed in de wedstrijd. De verdediging was scherp en ook aanvallend kwamen ze er een aantal keer goed doorheen. Het was dan ook VSTS dat als eerste bij de 20 punten arriveerde. Helaas werden er daarna een aantal lange rally’s verloren en trok Switch met 25-21 naar zich toe. In de tweede set tekende zich een soortgelijk scenario af. Aan het eind van de set pakte Switch een serie punten om het verschil te maken 25-20.

Set 3 moest en zou anders verlopen. VSTS heren 1 was vastberaden met minimaal een punt naar huis te gaan. De mannen begonnen goed aan de set en halverwege was er een gat van 3 punten. Switch vocht zicht terug tot 17-17 en er werd een time-out genomen door VSTS om het ritme van Switch te breken. Het werkte direct en dat leidde tot een foutserve van Switch. Helaas vergat de teller het punt mee te tellen en ontstond er een discussie met de scheids. Na een korte onderbreking werd het punt alsnog hersteld, maar de concentratie van Heren 1 was verstoord. Vervolgens kwam Switch wederom sterk uit de hoek en trok de set met 25-21 naar zich toe.

De vierde set was te laat op de avond voor VSTS en ging eenvoudig met 25-13 naar Switch. Helaas geen punten mee naar huis. Na de wedstrijd werd Dames 1 nog even aangemoedigd die tegelijk in Utrecht speelden, die gelukkig wel een punt pakten. Omdat supporters het verschil kunnen maken nodigen we iedereen uit om op maandag om 19.30 te komen aanmoedigen bij de kwartfinalewedstrijd in de beker tegen Vives!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp