Ladies Night: hét vrouwenevent van het jaar in Bodegraven-Reeuwijk 

Op donderdagavond 7 april 2022 organiseert het Evertshuis een Ladies Night. Het wordt een feestelijke avond vol vertier, mode en livemuziek van jazz-zangeres Fauve. 

De Ladies Night bestaat uit twee modeshows in de theaterzaal. Zes lokale kledingwinkels showen de laatste trends op modegebied op de catwalk. De winkels zijn Angel Fashion Boutique, Doorduyn Mode, EllenZ, Lynny’s Boutique, Pull of Polo, Punt Komma en Van Dam Brillen. Bij binnenkomst staat er een drankje klaar voor elke bezoeker.  

Daarnaast zijn er vele kraampjes in de foyer op het gebied van beauty, mode, ontspanning, interieur, sport, kunst & cultuur, hapjes en drankjes. De deelnemende organisaties en ondernemers uit Bodegraven-Reeuwijk zijn:  

Bibliotheek De Groene Venen, Blooms, Bonita, Edelsmid Jacky, Fairtrade Bodegraven-Reeuwijk, Het Evertshuis, ’t Haarhuys, Homemode4U, Huiswerk Interieur & Styling, Jumbo Langerak Bodegraven, Keep Smiling Duikcentrum, Kim Skylines, Koksvisie Catering, Mooi Bodegraven, Paris Nails & Spa, Patissiers Femke en Sander, ’t Reeuwijks Wijnhuis, Studio Forza, Tol 14 Wonen, Wereldwinkel Bodegraven, Wereldwinkel Reeuwijk en Werkgroep Amnesty Bodegraven. 

De deuren gaan om 18.45 uur open, de eerste modeshow start om 19.15 uur, de tweede om 20.45 uur. Bezoekers kopen een kaartje voor één van beide modeshows in de theaterzaal en kunnen verder de gehele avond in de foyer terecht. Meer info en reserveren kan via www.evertshuis.nl/ladies-night-2022  

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven. 

Praktische informatie 

EVERTSHUIS LADIES NIGHT 

DONDERDAG 7 APRIL 2022 

MODESHOW 1 – 19.15 uur  

MODESHOWS 2 – 20.45  

TOEGANG € 7,50 inclusief drankje 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter