Medailles voor turnsters Heres

Afgelopen zaterdag 19 maart 2022 waren de eerste regionale teamwedstrijden vanuit Rayon Gouda. Heres nam deel met twee teams. De middenbouw kwam uit in poule 4, niveau 5 en 6 en de bovenbouw kwam uit in poule 1, supplement D,E,F. 

De eerste officiële wedstrijd bracht een hoop spanning met zich mee. Desondanks hebben de turnsters laten zien waar zij de afgelopen jaren voor getraind hebben en wat kunnen zij daar trots op zijn. De turnsters hebben ons motto: “we zetten in op plezier en ontwikkeling, dan kan presteren een resultaat zijn” zeker waargemaakt.  Nieuwe elementen, nieuwe oefeningen en heel veel gezelligheid onderling in de teams resulteerde in een mooie prestatie. 

De middenbouw werd eerste in hun poule. Individuele successen waren er voor Zoë (1e op vloer) en Sophie (1e op brug). Over de hele meerkamp werd Tara 1e en Zoë 2e. 

De bovenbouw werd derde in hun poule. Individuele successen waren er voor Fleur B (2e op vloer) en Fleur van V (2e op sprong). Over de hele meerkamp werd Fleur B 3e. 

Wij kijken terug op een gezellige en leerzame wedstrijd en gaan vol goede moed op naar de volgende wedstrijden. 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp