NK synchroonzwemmen

Afgelopen weekend was het zo ver, eindelijk na twee jaar weer een NK synchroonzwemmen. Het NK werd gehouden in het Sportcomplex Koning Willem Alexander, in Hoofdorp. BZ&PC was vertegenwoordigd met een ploeg.

Technische uitvoering
Op zaterdag 12 maart werden de technische uitvoeringen gezwommen. In een technische uitvoering moeten een aantal verplichte elementen gezwommen worden. Drie verschillende jurypanels beoordeelden op de uitvoering, de impressie en de verplichte elementen. Anna, Elza, Jente, Ilse, Gerianne, Anouk, Daniëlle en Sanne zwommen op de muziek “Are you gonna be my girl” 55,0312 punten bij elkaar. Daarmee behaalde zij een 10e plek en behaalde zij een finale plek voor zondag 13 maart.

Vrije uitvoering
Op zondag 13 maart zwommen de twaalf ploegen die zich geplaats hadden voor de finale hun technische uitvoeringen. Een vrije uitvoering bevat geen verplichte elementen. Drie verschillende jurypanels beoordelen op de uitvoering, de artistieke indruk en de moeilijkheid. Anna, Elza, Jente, Gerianne, Anouk, Daniëlle, Sanne en Marije zwommen op de muziek “Jersey boys” 58,7000 punten bij elkaar. BZ&PC behaalde in totaal 113,7312 punten en behielden daarmee hun 10e plek op nationaal niveau.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp