Nipte overwinning BZ&PC heren 1

Na de winst in de kwartfinale van de ManMeer Cup heeft BZ&PC heren 1 de competitie hervat met een 7-8 overwinning op ZV Haerlem. In de wedstrijd keek BZ al vroeg tegen een 3-0 achterstand aan. Haerlem is een ploeg waar de Bodegravers het traditioneel altijd lastig tegen hebben. De vervangers van Tom Nederend en René Peek, die afwezig waren vanwege positieve uitslagen, brachten de ploeg echter terug in de wedstrijd. Stefan Sterk maakte de 3-1 en Wesley Roos de 4-2. In de laatste minuut van de 2e periode werden belangrijke aansluiting treffers gemaakt, waardoor het halverwege 5-4 stond.

In het begin van de laatste periode werd eindelijke het gaatje geslagen naar 6-8. De thuisploeg kwam nog terug tot 7-8 waarna een zeer spannende slotfase werd gespeeld. De ploeg van Herman van Tongerloo verzuimde middels een strafworp de wedstrijd op slot te zetten. Twee uitsluitingen aan Bodegraafse zijde gaf de thuisploeg nog kans op een gelijk spel. BZ hield echter goed stand en won.

Luca Groenendijk

Met deze uitslag stijgen de Bodegravers naar een 4e plaats en doen nog volop mee met de bovenste plaatsen, daar ze ook nog 2 wedstrijden in te halen hebben.

Donderdagavond 17 maart speelt BZ&PC alweer haar volgende wedstrijd. Om 21.00uur wordt de inhaalwedstrijd tegen Aqua-Novio in Bodegraven gespeeld.

Zaterdag aanstaande wordt wederom in Haarlem gespeeld. ZV Haerlem is om 20.00uur de tegenstander in de halve finale van de ManMeer Cup.

Doelpunten BZ&PC
Luke Rijkbeek 2x, Rob Peek 2x, Henk Suur, Luca Groenendijk (zie foto), Stefan Sterk en Wesley Roos

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp