Meetmoment bij Heres turnselectie

Eindelijk was het dan zover een meetmoment, een wedstrijd met juryleden, publiek op de tribunes, wat hebben wij dat gemist. Dinsdag 22 februari heeft de Heres selectie onderbouw, middenbouw en bovenbouw laten zien aan de ouders en andere belangstellende waar zij al die tijd voor hebben getraind.  Een mooi meetmoment voor iedereen om te kijken hoe zij er voor staan. 

Voor de onderbouw hun allereerste meetmoment. Toch wel een beetje spannend, maar ze genoten van het harde applaus van iedereen. Tijdens het meetmoment hebben zij op verschillende trajecten stappen laten zien. Deze werden beloond met een mooie kleur op de diploma’s. 

De middenbouw en bovenbouw lieten prachtige oefeningen zien op de vier toestellen, sprong, brug, balk en vloer. Met dank aan de juryleden weten zij nu of hun oefeningen klaar zijn voor de officiële wedstrijden die binnenkort plaatsvinden. 

Een geslaagde avond, waar iedereen met een mooie diploma en medaille naar huis ging. Op naar de volgende meetmomenten en wedstrijden van het seizoen!

Blijf op de hoogte via de website  www.heresbodegraven.nl of onze sociale media kanalen. 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp