Jongerenhuisvesting De Startsleutel van start

Onlangs is Stichting Jongerenhuisvesting De Startsleutel opgericht. De oprichters Lou Harten en Erna Zoomers zetten zich samen met Alvin Riley in om voor de jongeren uit Bodegraven-Reeuwijk sociale huurwoningen te realiseren.

Lou Harten: “We willen graag dat jongeren in onze gemeente blijven wonen zodat er een goede balans komt tussen de verschillende leeftijdsgoepen. Jongeren houden onze dorpen levendig. Ook voor bedrijven is het belangrijk dat hun jongere werknemers in de gemeente kunnen wonen.”

Schrijf je in!

Woon je in Bodegraven-Reeuwijk en ben je tussen de 18 en 28 jaar dan kun je je inschrijven via een voorinschrijving. De datum van de voorinschrijving is ook de datum voor de definitieve inschrijving die later volgt. Ook word je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van de sociale huurwoningen die wij willen gaan realiseren.

Op basis van het aantal inschrijvingen kunnen we zien hoeveel jongerenwoningen er nodig zijn. Dan kunnen wij daarmee aan de slag.

Inschrijven is gratis en kan via de website www.destartsleutel.nl. Schrijf je in!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp