Reedeurpernaren hijsen om 11:11 uur de vlag, het wordt weer een groot feest in Dorp

Zaterdagmorgen 26 februari om 11.11 uur, niet geheel toevallig gekozen, hijsen de Reedeurpernarren officieel de vlag in Reeuwijk-Dorp en barst het carnaval los. Het kan weer en het belooft een groot feest te worden.

Vanmiddag start op 14:11 uur het grote pleinfeest in het dorp en wordt bekend gemaakt wie dit jaar het prinselijk paar is. Natuurlijk zijn de hofdames er weer bij samen met de dansmariekes.. Helaas is het feest alleen toegankelijk voor de leden van de carnavalsvereniging. Gasterij Vergeer laat weten helemaal klaar te zijn voor het feest vanavond.

Ook op zondag zijn er tal van activiteiten die wel toegankelijk zijn voor het grote publiek. De optocht ontbreekt helaas, maar de Reedeurpernarren zijn in overleg met de gemeente Bodegraven-Reeuwijk om deze te verplaatsen naar juni, zodat het feest nog eens gezellig overgedaan kan worden.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp