Daan uit groep 6 van de Regenboog zet een flessenactie op touw voor Alpe d’Huzes

Daan uit groep 6 van de basisschool de Regenboog in Reeuwijk-Brug is gestart met het inzamelen van flessen. De school roept alle inwoners op om op de Facebookpagina van Jumbo Jim Koster Alpe d’Huzes aan te wijzen als Goede Doelenactie waaraan klanten een maand lang statiegeld kunnen doneren.

Alpe d’Huez is het sportieve evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar de verbetering van kwaliteit van mensen met kanker. Jaarlijks beklimmen zo’n 5.000 deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’.

Daan heeft in zijn omgeving veel mensen die kanker hebben of hebben gehad, vandaar dat hij zich voor dit goede doel wil inzetten. Daan geeft ook niet op, want ook als Daan niet wordt uitgekozen door de Jumbo, gaat hij sowieso flessen inzamelen!

Op de Facebookpagina van de Regenboog laat deze weten hoe trots de school is op Daan

dat hij zich op deze manier inzet voor mensen om hem heen en roepen iedereen op te stemmen voor Daan. https://www.facebook.com/…/a.463788186…/5038509292854669

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp