Expert Bodegraven genomineerd voor Sterkste Schakel Verkiezing Rijnland 2022

DIGITALEBODEGRAAFSEKRANT

Bodegraven – Expert Bodegraven is onlangs genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing Rijnland, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de Sterkste Schakel Kring in samenwerking met het zakenmagazine Rijnstreek Business. 

De Sterkste Schakel Verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek, Nieuw Vennep, Nieuwkoop en omgeving Waddinxveen wordt in 2022 alweer voor de twintigste keer gehouden en heeft inmiddels enorme waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door klanten, collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio. 

Expert Bodegraven is juist daarom bijzonder verguld met de nominatie. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen. 

Bij Expert Bodegraven geven ze u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het product dat aan uw wensen voldoet. Zij voorzien u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt. Of het nu om een nieuwe airfryer gaat, een stofzuiger, wasmachine, TV of een Amerikaanse koelkast, zij nemen de tijd voor u en voorzien u van persoonlijk advies!  Met hun eigen bezorgdienst komen zij ook netjes uw aankopen thuisbezorgen en werkt een apparaat niet naar behoren komen zij dit ook 

De sectoren waarin gestreden zal worden zijn Detailhandel, Automotive, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening, Toerisme, Horeca, Recreatie & Groothandel en Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten wordt de winnaar per sector (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit oud winnaars van vorige edities. De finale is in het voorjaar van 2022 en wordt gehouden in een mooie locatie in de regio. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2022 mag noemen. 

Meer informatie over de verkiezing kunt u lezen op de website www.sterksteschakel.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp