Keeperstrainer Van Tol verlengt contract

Na hoofdtrainer Arjen Linstra heeft Rohda’76 ook overeenstemming bereikt met keeperstrainer Willem van Tol. De 55-jarige Alphenaar gaat ook in het seizoen 2022-2023 met de sluitposten van de selectie aan de slag. Daarnaast bekommert hij zich tevens om de doelmannen en -vrouwen van de jeugdelftallen vanaf JO15 en heeft hij plannen om enkele keren per jaar een keepersclinic te organiseren.

Van Tol is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen op sportpark De Broekvelden. In het verleden trainde hij vele jaren de doelmannen van achtereenvolgens ARC en Zwammerdam. Voor zijn komst naar Rohda’76 ontfermde hij zich drie seizoenen over de sluitposten van Aarlanderveen.

Foto-onderschrift: vlnr Hans Wouter Valk (technische commissie), Willem van Tol en voorzitter Arjan Griffioen.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp