Het wordt gezellig: voorjaarsvakantie in het Evertshuis

In de voorjaarsvakantie draaien we de familiefilm E.T. (6+) tijdens de filmmarathon op 27 februari en De Grote Slijmfilm (al) op woensdagmiddag 2 maart. Op woensdagochtend is er een hele leuke theatervoorstelling ‘Deze ridder zegt NEE’ (3+) van Joes Boonen in het Evertshuis.

Zondag 27 februari: E.T. (jeugdfilm 6+)
E.T. (the Extra-Terrestrial) gaat over Elliott, een eenzame jongen die bevriend raakt met een buitenaards wezen, genaamd E.T., dat gestrand is op de Aarde. Elliott en zijn broer en zus helpen het buitenaardse wezen naar zijn moederplaneet terug te keren, terwijl ze alles proberen geheim te houden voor hun ouders en de Amerikaanse regering. Regie Steven Spielberg, een familiefilm uit 1982, met o.a. Henry Thomas en Drew Barrymore.

Vooraf kun je een heerlijke lunch, courgette soep met een broodje oude kaas en drankje naar keuze in het Grand Café nuttigen. Ticket voor de film is € 5,00, voor de lunch € 10,00.

Aanvang LUNCH 12.30 uur – LUNCH € 10,00 p.p.

Aanvang FILM 13:15 uur – ENTREE FILM € 5,00

Woensdag 2 maart : Joes Boonen – Deze ridder zegt NEE (jeugdtheater 3+)
“Deze ridder zegt NEE” is een grappige, interactieve voorstelling over een lief riddertje, een grote draak, je alleen voelen en een bijzondere vriendschap. Ridder Finn doet alles wat hem gezegd wordt, maar op een dag zegt hij ineens NEE op alles! Hij weigert zelfs naar binnen te vluchten als er een grote rode draak aankomt. Gelukkig blijkt de draak helemaal niet zo gevaarlijk te zijn en is hij zelfs een beetje eenzaam… net als Finn. Gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Kate Hindley en Lucy Rowland.

Aanvang 11.00 uur – entree € 10,00

Woensdag 2 maart – De Grote Slijmfilm (jeugd AL)
Indy en Olivia zijn dol op slijm. De grootste speelgoedbaas van het land wil het verbieden. Lukt het de meiden om het slijm te redden? Een Nederlandse film uit 2020, met o.a. Bibi, Rómeycia Valentijn, Tina de Bruin, Djamilla en Géza Weisz.

14.00 uur – € 7,50 + limo/ lekkers

Vanaf 25 februari komen alle coronamaatregelen te vervallen in theaters. Iedreen is van harte welkom! Meer info en reserveren www.evertshuis.nl

Locatie Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp