Elijah Gospel & Soul Choir is op zoek naar nieuwe tenoren

Elijah brengt gospel, Soul en Blues voor een breed publiek. In maart kunnen gepassioneerde tenoren de repetities van Elijah bijwonen op maandagavond in Bodegraven. Dirigente Trea Kuijsten vertelt enthousiast: “Wij beleven veel muzikale avonturen. We hebben op de bühnes gestaan van oa Paradiso, North Sea Jazz en Bospop. Elijah is inmiddels een graag geziene gast op blues- en jazzfestivals zoals Delft Blues en de Bluesroute Helmond. Naast eigen concerten doet Elijah ook rouw- en trouwdiensten.  Wij vinden het prettig om tenoren de mogelijkheid te geven om op een laagdrempelige manier kennis te komen maken. Gewoon lekker meezingen met ons 20 koppige koor.” 


Pianist/organist Govert van der Kolm over auditeren en Elijah: “Natuurlijk is auditie doen belangrijk maar voordat je daar bent is het eerst prettig om gewoon eens een paar keer mee te draaien. Je kunt als nieuwe zanger kijken hoe de repetities er aan toe gaan, wat het niveau is en of de groep en manier van werken je aanspreekt. Daarnaast kom je er in de gesprekken met andere koorleden achter wat zingen in Elijah nou precies inhoudt!” 

Inschrijven/informatie

Heb je interesse om een repetitie bij te wonen en kennis te maken met Elijah? Kom dan in maart naar onze repetities in Bodegraven en zing mee!. Dat mag één keer zijn of nog leuker alle vier de maandagen. Voor extra informatie en aanmeldingen kan je mailen of bellen:  elijahmusic@gmail.com /06-43464880. ( www.elijahgospelchoir.com)

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp