Vrijdag vanaf 14:00 uur geen treinen door storm Eunice

Landelijk

Vrijdag 18 februari raast storm Eunice over heel Nederland. Het weerbureau voor de spoorsector waarschuwt voor code oranje: er wordt extreem harde wind in het hele land verwacht. Dit heeft net als op de weg en in de luchtvaart impact op het spoor. Er is een grote kans dat bomen op het spoor waaien. Dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen.

Wat betekent dit voor uw reis?
Morgen (vrijdag 18 februari) is tot 14:00 een stormdienstregeling van kracht. We rijden op vrijwel alle trajecten vanaf de ochtend minder treinen. Het hoogtepunt van de storm wordt morgenmiddag verwacht. ProRail en NS leggen daarom vanaf 14:00het binnenlandse en internationale treinverkeer stil. We nemen dit moeilijke besluit uit veiligheid voor onze reizigers en collega’s. We vinden het heel vervelend dat dit nodig is. We maken dit een dag van tevoren bekend, zodat u hier rekening mee kunt houden. We adviseren u om, indien mogelijk, morgen niet te reizen.

Goed geïnformeerd op reis
De NS Reisplanner wordt in de avonduren bijgewerkt met de meest actuele reisinformatie voor de volgende dag. Wij adviseren u om de weerberichten goed in de gaten te houden en kort voor vertrek uw reis te plannen op met de reisplanner in de NS-app of op  www.ns.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp