Test- en vaccinatielocaties in regio Hollands Midden dicht door storm

DIGITALEBODEGRAAFSEKRANT

Vanwege de verwachte extreme stormsituatie sluiten de vaste test- en priklocaties in Leiden, Gouda, Alphen aan den Rijn, Lisse, Bergambacht, Nieuwveen en Nieuwerkerk aan den IJssel op vrijdag 18 februari vanaf 13.00 uur:  De GGD heeft dit besluit genomen met het oog op de veiligheid van bezoekers en medewerkers. 

We nemen contact op met iedereen die een test- of prikafspraak heeft staan op/vanaf 13.00 uur. Je kunt ook zelf bellen met ons regionale call center om je afspraak te verzetten 085  – 0782878

Voor onze pop-up locaties geldt dat we vrijdag 18 februari de gehele dag niet op pad gaan. Kijk op www.ggdhm.nl/vaccinatielocaties-corona voor meer informatie.  

Op de vaccinatielocatie in Leiden (ECC)  én in sporthal De Dreef Waddinxveen zou ook de HPV vaccinatie voor jongeren worden gegeven. Deze HPV vaccinatie kan op een andere dag, locatie en tijd ingehaald worden. Je hoeft hier geen afspraak voor te maken. De eerstvolgende mogelijkheid in Leiden is maandag 21 februari tussen 16:30 – 19:00 uur en woensdag 16:30 – 19:00 uur. Voor Waddinxveen zijn verschillende locaties in de buurt. Alle mogelijke data, locaties en tijden staan op  www.ggdhm.nl/hpv

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter