Afvalinzameling ondanks storm gaat gewoon door

De afvalinzameling gaat ondanks de harde wind op vrijdag 18 februari gewoon door. Wel kan het zijn dat de geleegde minicontainer plat terug wordt geplaatst zodat ze niet de weg opwaaien. Cyclus adviseert iedereen om de geleegde containers zo snel mogelijk bij de weg vandaan te halen.

Bij harde windstoten kunnen mogelijk de bovenladers niet alle verzamelcontainers voor bijvoorbeeld papier, glas en restafval legen. Met storm kan dit te gevaarlijk zijn.

Vanwege de verwachte weersomstandigheden wordt wel eerder gestart met het legen van de verzamelcontainers. In plaats van 630/7:00 uur vanaf 6:00 uur. Wordt er morgen bij u in de wijk afval verzameld? Zet dan uw container eerder dan gebruikelijk aan de straat en haal ze zo snel mogelijk weer binnen.

Verzamelcontainers die niet geleegd zijn wordenop een ander moment alsnog geleegd.

Meer informatie: https://bit.ly/3rXe7dE

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp