Extra kaarten in de verkoop Jostiband met Trijntje Oosterhuis in de Adventskerk

Door de versoepeling van de corona maatregelen kan de kerk weer uitverkocht worden..

Op vrijdag 11 maart treedt de Jostiband op in de Adventskerk. In dit jubileum jaar, de Adventskerk bestaat 100 jaar, mag de band niet ontbreken. Overal waar de Jostiband komt is het feest, dus zeer toepasselijk om hen uit te nodigen voor een spetterend optreden.

Dit optreden doet de Jostiband niet alleen. Speciale gast die avond is Trijntje Oosterhuis. Zij is één van de beste zangeressen van Nederland. Een unieke samenwerking voor zowel de bandleden van de Jostiband, dirigent Lyan Verburg als zangeres Trijntje Oosterhuis.

Extra blij is de organisatie van het jubileumjaar nu de corona maatregelen zijn versoepeld. Met deze versoepelingen gaan er extra kaarten in de verkoop en is het zelfs mogelijk om alle beschikbare plaatsen in de kerk te verkopen. Er is geen anderhalve meter afstand meer nodig en geen mondkapje. Waarschijnlijk zal het tonen van een corona toegangsbewijs bij entree in maart ook verdwenen zijn.

“Dit is ons eerste concert sinds maart 2020 (!), en dan ook nog in onze eigen gemeente!“,  zegt orkestleider en dirigent Lyan Verburg. “Dubbelfeest.”

De kaartverkoop verloopt via www.Alphens.nl. Entreeprijs is € 27,50 per ticket inclusief één pauzedrankje. Vrienden van Stichting Vrienden van de Adventskerk betalen een speciale vriendenprijs € 22,50 per ticket inclusief 1 pauzedrankje.  Het concert start om 20:00 uur en eindigt om circa 22:00 uur. De opbrengst komt geheel ten goede aan het behoud van de Adventskerk als monumentaal en kostbaar religieus erfgoed.

Voor meer informatie over het jubileumjaar 100 jaar Adventskerk, verwijzen we naar de website van Stichting Vrienden van de Adventskerk.

www.vriendenvandeadventskerk.info

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp