Bijzondere winactie rond Delftse trilogie

De Bodegraafse auteur Ronald van Assen komt met een bijzondere winactie rond de Delftse Ron & Geertje Trilogie. Van 1 tot en met 22 maart kan iedereen deelnemen aan een prijsvraag waarbij prachtige, maar vooral bijzondere, prijzen te winnen zijn.

De hoofdprijs is een meer dan twee uur durende stadswandeling voor maximaal 5 personen, waarbij Ronald de deelnemers meeneemt naar het Delft van de 17e eeuw. ‘Wie deze prijs wint, weet straks alles over de stadspoorten en andere verdedigingswerken van Delft.’ Naast deze bijzondere stadswandeling zijn er andere mooie prijzen te winnen.

Vanaf 1 maart zijn de vragen en voorwaarden te vinden op Ronalds website: www.ronaldvanassen.nl. Ook via (social)media zal er de nodige aandacht aan gegeven worden. De antwoorden op de in totaal 5 vragen zijn allemaal terug te vinden in de trilogie. Op vrijdag 25 maart worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Ron & Geertje Trilogie
De Ron & Geertje Trilogie bestaat uit De acht poortenEen boodschap uit het verleden en Het gevaar van het water. De trilogie speelt zich geheel af in Delft, deels in het heden en deels in het verleden. Op een bijzondere manier beleeft de lezer de geschiedenis van Delft en maakt hij kennis met de huidige- en toenmalige inwoners. Naast de avontuurlijke verhaallijn bevat het boek wandelroutes die langs plekken uit het verhaal voert.

Ronald van Assen
Ronald van Assen is geboren in Delft en woont tegenwoordig met zijn vrouw en drie kinderen in Bodegraven. Hij is auteur van verschillende boeken, zowel fictie als non-fictie. Naast zijn werk als auteur is Ronald ambassadeur van de organisatie Mind, voorlichter bij Stichting Kernkracht en eindredacteur van Tzitzo Magazine. Ook is hij actief als jurylid bij verscheidene schrijfwedstrijden.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp