‘Wie jarig is, trakteert’: cheque voor team ‘Hope against ALS’

Zaterdag 12 februari werd ALS patiënt Chris de Heij verrast met een bezoekje van Sander van Zoest, directeur van Aannemingsbedrijf van Zoest en medewerker Dolf Straver.

Beiden geen onbekenden van de ongeneeslijke zieke Chris, die dacht aan een, zeer gewaardeerd, beleefdheidsbezoekje. Niets was minder waar. Sander nam het woord en vertelde een prachtig verhaal. Het bedrijf bestond in 2021 precies 50 jaar, dat moest gevierd worden.

En, wie jarig is trakteert is het motto van van Zoest. Begin jubileum jaar ging hij in gesprek met zijn medewerkers, hoe konden ze een mooi maatschappelijk betrokken doel steunen. Ze waren er snel uit een jaar lang alle oud ijzer en ander verkoopbaar (sloop)afval, verzamelen en verkopen en de opbrengst dan in een goed doel pot stoppen. En de jubilaris zelf beloofde dit bedrag te verdubbelen. Prachtige actie en een resultaat om stil van te worden. Een cheque van € 1200,00 voor het KWF. En een persoonlijke overhandiging van een zelfde cheque aan Chris. Chris heeft nu ruim 4 jaar te kampen met ALS, het grootste gedeelte van zijn spieren is inmiddels uitgevallen.

Onder de strijdkreet “nog eentje dan!” wil Chris met zijn team “Hope Against ALS” in juni nog een laatste keer meedoen aan de tour du ALS. Patiënten en hopelijk, nog 1500 mensen met gezonde spieren beklimmen dan de Mont Ventoux en halen hiermee geld op om onderzoek en genezing van deze dodelijke ziekte mogelijk te maken.

Geïnspireerd door de firma van Zoest? Doneer ook op: https://www.tourduals.nl/actie/chris-de-heij

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp