Muzikale peutervoorstelling PROPJE (2+) in het Evertshuis

Op woensdagochtend 23 februari komen de Vrouwen van Wanten met hun geweldige jeugdvoorstelling PROPJE naar Bodegraven. Leuk om met je (o)pa, (o)ma of met je tante, oom, afijn met iemand die groter is dan jij naar toe te gaan.

Prop, pop, pop, pop, HOP! Hopperdepop. Daar rolt PROP, door de modder, over de KOP. Door het water, natte PROP. HATS, dat was een schoen. Bovenop PROPJE, een dikke vette schoenzool, met poep. BAH, poep op PROP. PROP droogt op. Krak, krak… PROPJE is een muzikale en beeldende voorstelling zonder tekst. Over de dingen en de mensen. En over hoe die met elkaar omgaan. Speciaal voor peuters, kleuters en iedereen die zich nog steeds zo voelt. Ga mee met PROPJE en beleef een zinderende tocht.

De Vrouwen van Wanten is een vurig Rotterdams theatercollectief. Zij pakken je hand en sleuren je mee in een liefdevolle, muzikale ervaring waarin mensen dapper schitteren en altijd, hoe dan ook, doorpakken. PROPJE begint om 11.00 uur in de theaterzaal. Een geldig coronatoegangsbewijs is verplicht voor volwassenen en de coronamaatregelen die op dat moment gelden. Tickets kosten € 7,50.

INFO & RESERVEREN www.evertshuis.nl/vrouwen-wanten-propje

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp