Informatieavond DELTA Fiber Netwerk

DELTA Fiber Netwerk organiseert dinsdag 22 februari een Informatieavond over de mogelijke komst van glasvezel internet en tv naar Bodegraven en Zwammerdam.

DELTA Fiber vertelt hier over de glasvezelcampagne, de deelnemende telecomaanbieders, de kosten en de aanleg van glasvezel. De avond vindt plaats in het Evertshuis in Bodegraven. Iedereen is welkom en er is volop gelegenheid om vragen te stellen. 

Nu de coronamaatregelen versoepelen is het mogelijk om een fysieke avond te organiseren. De eerdere online avond was goed bezocht en geslaagd, maar het is fijn om elkaar weer persoonlijk te treffen en inwoners de gelegenheid te geven om vragen te stellen.

Van 19.00 tot 21.30 uur kun je je bij de verschillende kraampjes laten informeren over de voordelen van glasvezel, de toekomstmogelijkheden en de diverse abonnementen. Om 19.30 uur vindt de presentatie plaats.

De richtlijnen van het RIVM worden gevolgd. 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp