GroenLinks vertoont zich in het straatbeeld voor de gemeenteraadsverkiezingen

14, 15 en 16 maart 2022 zijn de gemeenteraadsverkiezingen en er valt iets te kiezen. De eerste politieke partij is begonnen met zich in het straatbeeld te vertonen. GroenLinks is zaterdag met een klein team van start gegaan.

Een folder met actiepunten werd in de brievenbus gedaan of er werd netjes aan gebeld. De reacties zijn altijd heel verschillend maar het meest heftig is altijd de opmerking van “ik heb geen vertrouwen in de politiek” Dan zeg ik, Broos de Groot “meneer ze doen echt hun best”, ook in Bodegraven-Reeuwijk. Dus ik zou echt gaan stemmen, keuze genoeg!

In het programma staan een aantal opvallende voorstellen. Zo wil GroenLinks buurtklusbedrijven opzetten, lokaal eigendom van lokaal opgewekte energie, experimenten met participatie-inkomen en een autoluw centrum van Bodegraven. Verder wil GroenLinks het Evertshuis als cultureel centrum behouden.

Klik hier voor het verkiezingsprogramma van GroenLinks

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp