Een avondje nostalgie en muzikaliteit met de Neil Young Tribute Band

Bodegraven

Vrijdagavond 18 februari maakt de Neil Young Trubute Band er een feestje van in de theaterzaal van het Evertshuis. Deze viermans-formatie laat het publiek de muziek van Neil Young beleven in al haar verscheidenheid.

Ruim dertig jaar geleden draaiden ze de platen van Neil Young helemaal grijs: Tonight’s the Night, Harvest, American Stars & Bars, Zuma, After the Goldrush, Decade. Zulke mooie muziek, die nooit gaat vervelen. Later ontstond de wens om zijn muziek live te gaan uitvoeren.

Met leadzanger Henri de Vries op slaggitaar, piano en mondharmonica, Gijsbert Diteweg op gitaar, lapsteel en viool, zangeres Danya Plugge op bas en Bert Fonderie die drumt en zingt kunnen ze alle verschillende facetten van Neil ten gehore brengen: het ruige elektrische, de akoestische ‘country’ en de mooie kleine solosongs. Veel samenzang, gevarieerd solistisch werk door Gijsbert en, niet in de laatste plaats, de stemgelijkenis met die van Neil maken dat liefhebbers van zijn muziek altijd vol mooie herinneringen huiswaarts keren.

‘Een avondje nostalgie en muzikaliteit om nog lang van na te genieten!!’

Het concert begint om 20.30 uur in de theaterzaal. Een geldig coronatoegangsbewijs is verplicht en de geldende coronamaatregelen. In verband met de mogelijke versoepelingen zijn er extra tickets beschikbaar via de website (na de persconferentie van dinsdag 15 februari). Tickets kosten € 20,00 inclusief drankje. INFO & RESERVEREN www.evertshuis.nl/neil-young-tribute-band

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp