CVC Reeuwijk trekt Ramon Hageraats aan als hoofdtrainer

Volgend seizoen wordt Ramon Hageraats hoofdtrainer bij CVC Reeuwijk. Hij wordt de opvolger van Boris van Es.

Hageraats heeft al veel ervaring bij clubs in de regio als hoofdtrainer.  Dit seizoen is hij nog actief bij het Goudse Olympia en daarvoor o.a.  bij Wippolder, Maasdijk, Kagia, Be Fair, LYRA, ESTO en OSV  Oud-Beijerland. Ramon maakte Be Fair kampioen van de 3e klas en bij ESTO  wist hij de club te behouden voor de 2e klas. Op dit moment bij Olympia,  waar hij bezig is aan zijn 2e seizoen, is zijn doelstelling om de  Gouwenaren in de 1e klas te houden en dat gaat de goede kant op.

Het echte verenigingsleven
Voor de 49-jarige Wateringer is naast het niveau en de spelersgroep  vooral het echte verenigingsleven belangrijk. Om dan te kiezen voor CVC  Reeuwijk is niet zo vreemd. Hageraats vindt dat het bestuur de koers  bepaald van de vereniging en zijn doelstelling voor het komend seizoen  zal afhangen welke kant het op zal gaan. Hij zal er in ieder geval alles  aan doen om daar op een goede manier sturing aan te geven en de doelstelling te behalen.

CVC-Voorzitter Luuk Kwast: “Als bestuur zijn we blij met de aanstelling van Ramon. De gesprekken zijn zeer positief bevallen en we hebben het  gevoel dat Ramon goed past bij onze vereniging, ambities en de selectie.  We verwachten voor komend seizoen ook een nog grotere aanwas van eigen  jeugd richting selectie. Ramon heeft de nodige ervaring met het smeden van een team en is door zijn ervaring bij clubs uit de buurt bekend met  de regio. Wij kijken uit naar een zeer fijne samenwerking.”

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp