Voorjaarsvakantie: Samen volop in beweging

Met de vakantie voor de deur, hebben de buurtsportcoaches van Sport en Welzijn (SenW) weer leuke activiteiten in petto!  

Maandag 28 februari is er voor de jongeren van 10 t/m 16 jaar een freerun- én turnclinic, verzorgd door gymnastiekvereniging Heres. Een uur lang (van 14.30 tot 15.30 uur) kan je kennis maken met alle stoere en knappe bewegingen die hierbij gemaakt worden. Deze clinic is €2,50 en is in sporthal De Sporthoeve in Bodegraven. 

Dinsdag 1 maart is er in Reeuwijk-Dorp voor de kinderen van groep 6 t/m 8 de ‘Spelletjeszolder’! Zowel oude als nieuwe spellen voegen we samen tot één groot cool spel! Er is ruimte voor 30 kinderen, dus meld je snel aan! Deze clinic bedraagt €2,50 en is van 9.30 tot 11.00 uur. 

Op woensdag 2 maart, van 13.30 tot 15.00 uur, is er op het veld van WDS in Driebruggen een spelletjesmiddag & voetbalclinic. Naast de voetbalclinic, staan er nog meer leuke spellen klaar op het veld van voetbalvereniging van WDS. Deze activiteit is buiten, dus trek laagjes kleding aan. Voor €2,50 doe je al mee en het is voor kinderen van groep 4 t/m 8! 

Donderdag 3 maart is er glowsports in sporthal De Sporthoeve! Van 10.00 tot 12.30 uur zijn er verschillende sporten in het donker, waar natuurlijk ook een potje lasergamen bij zit! Een spannende en sportieve middag voor alle kinderen in de leeftijd van 10 t/m 15 jaar. We hebben 50 plekken, dus wees er snel bij! Voor €2,50 kan je deelnemen aan de glowsports. 

In Reeuwijk-Brug zijn we op vrijdag 4 maart. In sporthal De Meerkoet zijn we van 09.30 tot 11.00 uur voor kinderen uit groep 3 t/m 5. Om de vakantie vrolijk af te sluiten, gaan we het Chagrijnenspel doen! Kom jij met jouw vrolijke gezicht meedoen?! Deelname voor deze activiteit is €2,50. 

Neem gezellig jouw buurmeisje/-jongen, klasgenoot of vriend(in) mee en kom in beweging. Aanmelden voor alle activiteiten kan via www.senw-br.nl/activiteiten-en-evenementen  

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp