Valentijnsroute: 10-17 februari in Reeuwijk-Brug

Na groot succes van de Valentijnsroute in 2021 door Bodegraven, hebben we dit jaar weer een route in hartjesvorm ontworpen! Ditmaal in Reeuwijk-Brug, door het mooie Reeuwijkse Hout.

Elk jaar hebben we een speciale dag voor de liefde, Valentijnsdag! Wij als Buurtsportcoaches van Sport en Welzijn, houden veel van sporten & bewegen en roepen daarom iedereen weer op om deel te nemen aan de valentijnsroute! 14 februari is het Valentijnsdag; de dag om samen de route af te leggen. Maar omdat wij zo stapel gek zijn op bewegen, geven wij deze route één hele week een romantisch tintje! Van donderdag 10 t/m donderdag 17 februari, is de route te volgen via de geplaatste hartjes.

Wil je de liefde delen met je gezin, een ander familie lid of vrienden/kennissen? Wandel, ren, fiets of skate dan deze uitdagende route! De route is hartvormig en baant zich door het Groene Hart. Je kunt de route op je eigen tempo afleggen. De volledige route is te downloaden via www.senw-br.nl/valentijnsroute en bedraagt ongeveer 6 kilometer.

Deel vooral waar jij in een vorm van een hart hebt gelopen en tag ons hierin! #SenWBR

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter