The Father met indrukwekkende rol van Anthony Hopkins in het Evertshuis

Vrijdagavond 11 februari is de indrukwekkende film ‘The Father’ te zien in de theaterzaal van het Evertshuis. Er is beperkt plaats en de film begint iets eerder dan normaal, namelijk om 20.15 uur. Deze Frans-Britse film uit 2020 is geregisseerd door Florian Zeller, met onder andere Anthony Hopkins en Olivia Colman in de hoofdrollen.

Anthony (vertolkt door Anthony Hopkins, bekend van o.a. Silence of the Lambs, Legends of the Fall)) lijdt aan dementie waardoor zijn geheugen hem steeds meer in de steek begint te laten. Hij wil niet toegeven en accepteren dat hij zorg nodig heeft op zijn oudere dag. Terwijl hij zijn omgeving en zijn veranderende gezondheid een plaats probeert te geven, begint hij zijn naasten in twijfel te trekken. Maar ook zijn geestelijke gezondheid en zelfs de reële wereld worden overpeinsd. Olivia Colman (The Crown, The Favourite) in de rol van dochter Anne, maakt zowel haar onmacht als haar liefde tastbaar. Anne zoekt een verzorgster voor haar dementerende vader Anthony, die steeds weer alle hulp afwijst. Ze wil zeker zijn dat er goed voor hem gezorgd wordt wanneer zij er niet is.

‘The Father’ kreeg meerdere filmprijzen o.a. twee Oscars voor beste acteur en beste (bewerkte) scenario. Aanvang is om 20.15 uur. Tickets kosten 10,00 inclusief drankje. De huidige coronamaatregelen voor theaters zijn van toepassing: coronatoegangsbewijs, 1,5 meter afstand, vaste zitplaatsen en mondkapje mag af als de bezoekers zitten in de zaal. INFO & RESERVEREN https://www.evertshuis.nl/film-the-father

PRAKTISCHE INFORMATIE:

FILM THE FATHER

VRIJDAG 11 FEBRUARI

VOLW FILM

AANVANG 20.15 uur

ENTREE € 10,00 inclusief drankje

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp