Finalistentour Amsterdams Studenten Cabaret Festival in het Evertshuis

Zaterdagavond 12 februari komen de drie finalisten van het ASCF naar het Evertshuis. Dit jaar zijn dat Kai Bodewitz (Juryprijs 2021), De Blauwe Vinkjes (Publieksprijs 2021 en finalisten Cameretten 2021) en Boban Braspenning. De grappigste barman-comedian van Nederland, Arjan Kleton, presenteert de avond. Reserveer online je tickets, er is beperkt plaats in de theaterzaal.

Het Amsterdams Studenten Cabaret Festival (ASCF) is een jaarlijks terugkerend cabaret evenement voor jonge, beginnende cabaretiers. Het voornaamste doel van het ASCF is om jong talent een opstapje te bieden naar een carrière binnen de cabaretwereld, mede door hen tijdens het festival de kans te bieden voor een groot publiek op te treden.

Het ASCF bestaat uit twee halve finales en de finale, meestal in november. Het publiek kiest van elke avond een winnaar die meteen doorstroomt naar de finale. Daarnaast geeft de organisatie nog een wildcard weg aan een derde halve finalist, waardoor er 3 finalisten in De La Mar staan, waar zij strijden om de publieks- en de juryprijs. ASCF werd eerder gewonnen door o.a. Tim Fransen, Pieter Derks, Merijn Scholten (van De Partizanen), Alex Ploeg, en Kasper van der Laan.

De Finalistentour in het Evertshuis is op zaterdag 12 februari en begint om 20.30 uur. Kaarten kosten € 17,50 met drankje. Uiteraard zijn de huidige coronamaatregelen voor theaters zijn van toepassing: coronatoegangsbewijs, 1,5 meter afstand, vaste zitplaatsen en mondkapje mag af als bezoekers zitten in de zaal. Ga voor meer informatie en het reserveren van tickets naar: www.evertshuis.nl

PRAKTISCHE INFORMATIE:

FINALISTENTOUR ASCF

ZATERDAG 12 FEBRUARI

GENRE CABARET

AANVANG 20.30 uur

ENTREE € 17,50 inclusief drankje INFO & RESERVEREN https://www.evertshuis.nl/ascf2022

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp