Met de PvdA de verkiezingen in!

De PvdA Bodegraven-Reeuwijk heeft afgelopen maandag de definitieve lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen bij de gemeente afgegeven. We zijn trots op deze lijst.

Afwisseling ervaring en nieuw, verspreid over alle kernen, jong en oud. Maar: allemaal even enthousiast in de startblokken om de komende 4 jaar weer, samen met alle inwoners, een sociale en lokale bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze gemeente.

Een ontwikkeling met meer betaalbare woningen, een betrouwbare overheid als het gaat om hulp en bijstand, een fraaie groene omgeving waarin we allemaal kunnen recreëren en vooral: een gemeente waarin we solidair zijn met elkaar en omzien naar elkaar. Op de lokale PvdA-website vinden jullie onze complete lijst, actiepunten en verkiezingsprogramma. Ook publiceren we zeer regelmatig onze standpunten en discussiepunten. Onze top 5 van de lijst presenteert zich binnenkort op de website met hun persoonlijke inzet voor de gemeenteraad:  bodegravenreeuwijk.pvda.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp