Energy-Bullets Europe BV verkozen tot Finalist New Product Award op ISM beurs

Op de ISM Cologne 2022 is uit de 1.100 exploitanten uit 56 landen het Nederlandse bedrijf Energy Bullets Europe met “Energy-Bullets” uitgeroepen tot finalist in de categorie New Products. Energy-Bullets zijn nieuwe lekkere natuurlijke energie tabletten. De belangrijkste innovatie, naast de unieke verpakking, is de natuurlijke time release caffeïne, waardoor de cafeïne over 5 uur geleidelijk vrijkomt.

Wat het bedrijf Energy-Bullets Europe uniek maakt is de bijzondere wijze waarop het bedrijf gefinancierd is. Energy-Bullets is gestart met tien partners welke elk vanuit hun eigen expertise aandeelhouder zijn geworden en hun kennis en ervaring inbrengen. Dit zorgt voor een bijzondere unieke dynamiek binnen het bedrijf en de mogelijkheid dom unieke producten te ontwikkelen. Het samenbrengen van alle kennis en de lange termijn visie heeft inmiddels geresulteerd in twee unieke levensmiddelen innovaties. Het merk “GoFive” Caffeine Chocola en de Finalist New Product ISM 2022: “Energy-Bullets”

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter