BN’ers in het ziekenhuis: Leren van de helden

Gouda

Natasja Froger, Rachel Hazes, Caroline van der Plas en Philippe Geubels gaan aan het werk als stagiaires in het Groene Hart Ziekenhuis in het realityprogramma BN-ers in het Ziekenhuis Leren van Helden”.

In de serie gaan deze BN-ers aan de slag als om kennis te maken met het vak verpleegkundige. Na een zeer intensieve spoedcursus gaan Natasja, Rachel, Caroline en Philipe meewerken op verschillende afdelingen, variërend van oncologie tot de longgeneeskunde en van de kinderafdeling tot de spoedeisende hulp. Lerend van onze toegewijde verpleegkundigen ervaren zij hoe het is om te werken in de zorg.

In het programma staat het werk en de inzet van de verpleegkundigen centraal. Als onderdeel van een verpleegkundig team maken de BN’ers kennis met diverse aspecten van het verpleegkundig vak en ervaren zij zowel de mooie als moeilijke momenten op een werkdag. Zij verlenen zorg en bieden een luisterend oor, maar zijn er ook bij op het moment dat patiënten uit de operatiekamer komen of wanneer het met een patiënt minder goed gaat. Hierin worden zij begeleid door een ervaren verpleegkundige, hun mentor in de periode dat zij meedraaien in het ziekenhuis.  

Vanaf dit voorjaar op SBS6 en KIJK.nl
Ben je benieuwd naar de ervaringen van de BN’ers en onze verpleegkundigen binnen het Groene Hart Ziekenhuis? Vanaf het voorjaar wordt BN’ers in het ziekenhuis: Leren van de helden wekelijks uitgezonden op SBS6 en op KIJK.nl. Houd ook onze pagina met meer informatie en veelgestelde vragen in de gaten.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp