Waterproof Shampoo viert tienjarig jubileum

Bodegraven

Aanvankelijk was Waterproof Shampoo een band die voor 100 % uit Bodegraafse vrienden bestond, maar in de loop van de jaren werd regelmatig gewisseld van bezetting. Thijs Mansier, ook bekend als een van de ondernemers achter Podiumcafé Baas in het centrum van Bodegraven, is inmiddels nog de enige Bodegraver die met recht het tienjarig jubileum van de band mag vieren. In 2012 trad de groep voor het eerst op tijdens het Bevrijdingsfestival op het Raadhuisplein.

Op dit moment bestaat de formatie uit twee leden uit Boskoop, een Alphenaar en er is zelfs een Amsterdammer aan boord. Toch blijft volgens Mansier Bodegraven de thuisbasis. Niet voor niets vindt ieder jaar de laatste show van het seizoen plaats in dit dorp.

Met de focus op het festivalseizoen treedt Waterproof Shampoo normaal gesproken zo’n 50 keer per jaar verspreid door het hele land op. Stilstaan tijdens deze wervelende shows is onmogelijk en het liefst wisselt de band bekende Nederlandse hits af met Engelstalige toppers. De afgelopen jaren gooide Corona gooide behoorlijk wat roet in eten en dat begrijpen de heren, maar alle focus is weer gericht op 2022. Wat Mansier betreft is het op naar de volgende tien jaar.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp